Tudnivalók a Pi Vízről
Pi Víz
A japán tudósok fedezték fel 1964-ben, hogy az "élő víz", mely a növényekben található, fizikai és biológiai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivóvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére. Prof. Shoi Yamashita tudós nevezte el az "élő vizet" PI-víznek, melyet aztán 1985-ben világszerte, mint márkajegyet, jogilag levédettek. Pi energiát előállítani az élő sejtek tudnak, és ezt használják az aurájuk feltöltésére. Ha az aurájuk feltöltött állapotban van, az energia-áramlás zavartalan, így a testben a fizikai és kémiai folyamatok harmóniában zajlanak. Betegség, valamint stressz hatására a sejtek nem termelnek elegendő energiát, azonban pótlásra van szükségük az egészség megőrzéséhez. A kommunális vízhálózatok üzemeltetése során használt technológiák - jellegüknél fogva - nem alkalmasak élő víz előállítására. A csapvíz tisztított, sterilizált, de nem rendelkezik a szerves életet támogató energiával. Erre csak a tiszta forrásvizek képesek és a Pi víz. Jelenlegi táplálkozásunk, valamint az alkalmazott technológiákkal előállított ivóvíz fogyasztás, szervezetünk elsavasodásához vezet. Termékünk alkalmas a savas kémhatás mérséklésére, ezért is ajánljuk az enyhén lúgos (ph. 7,5 - 7,8) PI Víz rendszeres fogyasztását.
Mi a Pi Víz?
Olyan víz, mely az alábbi jellemzőkkel EGYÜTTESEN bír:
Rendszeres fogyasztása segíthet: