Tudnivalók a lúgos vízrőlPi Vízről

Lúgos víz

Dr. Robert O. Young Tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus, mikrobiológus 25 éven át azt vizsgálta, hogyan működik a testünk sejtszinten.

Elmélete, az ÚJ BIOLÓGIA az egészség új és egyszerű megközelítése. Állítása szerint csupán egyetlen betegség létezik. Minden betegségnek egyetlen kiváltó oka van, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása. Ennek oka a rendszertelen életmód, a rossz táplálkozás, negatív környezeti hatások, sok stressz és a negatív gondolkodásmód. A túlsavasodás sejtszintű károsodáshoz vezet. A túl savas közeg roncsolja a sejteket, szöveteket, majd lassanként eljut a vénába és artériába. Ha ez az állapot tartósan így marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályoz, a szívünk dobogásától kezdve az agy működéséig. Tehát a túlsavasodás az egész életre kihat és betegségekhez vezet. A betegségek közül kiemelkedik a szív- és érrendszeri megbetegedés, a cukorbetegség, az elhízás, az egyre nagyobb méreteket öltő daganatos betegségek, a különféle degeneratív megbetegedések, csontritkulás, allergiás betegségek, különféle bőrbetegségek stb.

Többféle sav keletkezhet szervezetünkben:

  • Idegeskedés, bosszankodás: sósav
  • Intenzív mozgás: tejsav
  • Cukros ételek: ecetsav
  • Dohányzás: kénsav
  • Tejtermékek: Kén- és salétromsav
  • Gyógyszerek használata: pl. acetilszalicilsav

  • Dr. Robert Young szerint a túlsavasodás ellen a legmegfelelőbb gyógymód: a szervezet lúgosítása.


    Igyunk természetes lúgos vizet!

    A szervezet lúgosítását több féle módon érhetjük el, de a legkézenfekvőbb megoldás, ha a megfelelő víz bevitelével biztosítjuk. Egy felnőtt ember átlagos napi vízszükséglete 2-2,5 liter. Törődjön egészségével, és ne szénsavas vizet igyon, hanem lúgos, sőt természetes lúgos vizet. Erre olcsó, praktikus megoldás a 8,8 pH-val rendelkező PERIDOTAQUA víz palackozott formában.


    Milyen előnyökkel jár a lúgos víz fogyasztása?

  • Kellemes, lágy az íze.
  • A szervezet gyorsan hasznosítja, szinte azonnal beépül a szervezetbe.
  • A terhesség alatt emelkedik a magzatvíz pH-ja, így egészségesebbek az újszülöttek.
  • Az anyatej minősége javul a magasabb pH miatt, a csecsemő immunrendszere is erősödik.
  • A méregtelenítési folyamatok felgyorsulnak: több lesz a vizelet a bevitt folyadéknál.
  • Természetesen véd a fertőzések ellen.
  • A bőr gyulladásai javulnak.
  • A szervezet energiaszintje megnő.
  • Növekszik az erek oxigénszállító képessége.
  • Lelassítja az öregedési folyamatokat.
  • Segít a sejt regenerálódásában.
  • Csökken az ízületi-és egyéb degeneratív megbetegedések kockázata.
  • Szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkenése.
  • Daganatos betegségek megelőzhetőek.
  • Javulnak a máj funkciói.
  • Oxidatív stressz csökken.
  • Elősegíti a gyomor-és bélrendszeri betegségek gyógyulását.
  • Csökken a visszér képződés.
  • Állóképesség javulása (kevesebb tejsav képződés miatt). Fokozza a szellemi frissességet, teljesítőképességet.
  • Fogyókúrában is segítséget jelent.